SPLOŠNO

Na tej strani je zapisano nekaj splošnih informacij o ljudski zdravilki Tetyani Maček in njenem delu.


Zdravilka Tetyana Maček se je leta 1968 rodila v mestu Kamin-Kashyrskyi v Ukrajini[Slo] [Ang]. Mesto se nahaja na zahodu Ukrajine v istoimenskem rajonu, v Volyn oblasti[Ang] (slovenski naziv za oblast je pokrajina).


Že kot otrok je med igro z manjšimi živalmi opazila, da ima sposobnost ZDRAVLJENJA. S polaganjem rok in pretokom zdravilne vesoljne energije preko njih je pozdravila številne ptičke, mačke, kužke in ostale manjše domače živali.


Po končani osnovni in srednji šoli se je preselila v mesto Černigov[Ang], starodavno prestolnico, ki jo je po legendah ustanovil ruski kralj Černi.

Tam je z odliko končala univerzitetni program ljudske (narodne) zdravilke na ljudski univerzi in začela z zdravljenjem ljudi.

Že pred tem je v višjih razredih osnovne šole in srednje šole ugotovila, da ima tudi dar jasnovidnosti. Ko so to spoznali tudi njeni sošolci in sošolke, je imela med odmori in po šoli vedno veliko dela s pogledom v njihovo prihodnost in razlago, kaj jih čaka.


Dar jasnovidnosti uporablja pretežno za ugotavljanje zdravstvenega stanja stranke, t.i. ZDRAVSTVENO DIAGNOSTIKO. Včasih pa se pri njej pojavijo tudi stranke, ki želijo PREGLED PRIHODNOSTI.


Po končani univerzi se je zdravilka Tetyana začela resneje ukvarjati z zdravilstvom. Eden njenih prvih bolnikov je bil njen otrok, ki je zbolel za rakom na malih možganih. Mesto Černigov, kjer so živeli, je namreč le slabih 60 km oddaljeno od mesta Černobil[Slo] [Ang], kjer se je leta 1986 zgodila huda jedrska nesreča[Slo] [Ang], katere posledice smo čutili tudi v naši državi, ki je od mesta nesreče oddaljena skoraj 2.000 km. Najverjetneje je bil rak pri otroku posledica radioaktivnega sevanja, kot posledice prej navedene nesreče na jedrskem reaktorju enega od blokov jedrske elektrarne. Zdravniki so tedaj triletnega otroka že odpisali in mu napovedali le nekaj mesecev življenja. Gospa Tetyana pa je s svojim zdravljenjem - terapijami dosegla, da je rak popolnoma izginil in otrok je bil ozdravljen. Po tem prvem uspehu nad težko in za zahodno medicino skoraj nepremagljivo boleznijo je imela v Ukrajini zelo veliko pacientov. Velikokrat so prespali na stopnišču, kjer je živela, samo da bi jih sprejela in zdravila. Ustavljali so ju tudi na ulicah mesta, kjer je živela in se ji zahvaljevali ter prosili za pomoč.


Leta 1995 ji je bilo iz Vesolja dano tudi dovoljenje za izvajanje OČIŠČENJA DUŠE IN TELESA. Pred tem je izvajala OČIŠČENJE PROSTOROV NEPREMIČNIN. Od takrat dalje je OČIŠČENJE ena njenih najbolj zaželenih storitev, ki jih nudi svojim strankam.


Leta 2000 se je skupaj s hčerkama preselila v Slovenijo, v mesto Maribor[Slo]. Zaradi novega jezika in slabih materialnih možnosti je bil njihov začetek v Sloveniji[Slo] zelo težek. Vendar je Tetyana s svojim optimizmom, voljo do življenja, borbenostjo in delavnostjo uspela ustanoviti svoje podjetje Bio Machek in danes kot samostojna podjetnica - narodna zdravilka posluje v Sloveniji že več kot 20 let.


Danes živi v Ljubljani[Slo], stranke pa sprejema v mestu svojega prebivališča.

Skupaj z delom v Sloveniji in prej Ukrajini ima več kot 30 let delovnih izkušenj s področja zdravilstva in veliko število ozdravljenih in zadovoljnih strank.