PREGLED PRIHODNOSTI

To storitev opravlja zdravilka Tetyana s prirojenim darom jasnovidnosti.


Preko stika s strankino roko vzpostavi zdravilka povezavo do Vesolja, od koder dobi informacije o stranki. Informacije poda zdravilka stranki za preteklost in sedanjost, s čemer se stranka lahko prepriča o njeni verodostojnosti. Sledijo informacije vezane za prihodnost stranke. Na koncu lahko stranka postavlja tudi poljubna vprašanja, vezana na točno določeno problematiko.


Stranka dobi zelo veliko informacij o sebi in svoji prihodnosti, če se odloči za to storitev. Zaželeno je, da svoja vprašanja postavlja natančno, tako da dobi čim natančnejše informacije.

Pregled prihodnosti traja običajno od 30 do 40 minut.


Nekateri drugi ponudniki podobnih storitev, svojo storitev imenujejo tudi vedeževanje ali prerokovanje, celo "šloganje" ter jo izvajajo s pomočjo kart ali podobnih pripomočkov. Večinoma gre pri teh ponudnikih za priučeno znanje, medtem ko je storitev PREGLEDA PRIHODNOSTI pri zdravilki Tetyani povezana z prirojenim darom. Posledično je ni mogoče enačiti s prej navedenimi podobnimi storitvami drugih ponudnikov, saj stranka dobi pri zdravilki Tetyani točne informacije.