OČIŠČENJE PROSTOROV

Na tej pod-strani predstavljamo OČIŠČENJE PROSTOROV negativne energije in ZAŠČITO teh prostorov pred negativno energijo.


Zdravilka Tetyana poleg očiščenja in zaščite duše in telesa stranke od negativne energije izvaja očiščenje in zaščito prostorov nepremičnin.

Očiščenje in zaščita je obred z molitvijo ter uporabo zraka, ognja in vode.


Z obredom zdravilka Tetyana iz prostorov nepremičnin izganja negativno energijo, ki jo uporabniki prostorov lahko zaznajo kot:

- nemir,

- slabo počutje in/ali slabo spanje,

- duhove,

- prekletstva ali druge oblike črne magije,

- zavist in

- ostale negativne energije, ki so posledice slabih misli, besed in dejanj drugih ljudi.


Po zaključenem čiščenju posameznih prostorov postavi zdravilka Tetyana še zaščito pred negativno energijo.

Z očiščenjem zdravilka Tetyana poleg notranjih prostorov nepremičnine očisti tudi zemljo pod nepremičnino in odstrani vpliv morebitnih zdravju uporabnikov prostorov škodljivih vodnih tokov pod nepremičnino.

Zdravilka Tetyana lahko očisti vse vrste nepremičnin: stanovanjske, zdravstvene, šolske, poslovne ter tiste namenjene pijači, hrani in zabavi (lokali, restavracije, diskoteke) in ostale.

Z opravljenim obredom pridobijo uporabniki prostorov predvsem mir. Prav tako se v očiščenih in zaščitenih prostorih počutijo veliko bolje, kot pred obredom ter se v prostorih veliko raje zadržujejo ali vanje vračajo.


V primeru poslovnih prostorov, ki so bili izpostavljeni delovanju negativne energije in je posledično posel v njih začel upadati, se po očiščenju odstranijo ovire, ki so posel zavirale in ta se lahko zopet odvija nemoteno naprej.


Očiščenje in zaščita prostorov nepremičnin pred negativno energijo traja časovno različno dolgo, tudi več ur (lahko tudi cel dan). Odvisno je od velikosti in števila prostorov nepremičnine ter količine negativne energije v njih. Zaključeno mora biti znotraj enega dneva, brez prekinitve obreda, ko se začne izvajati. Pri obredu je obvezna prisotnost lastnika prostora.


Obred se opravi enkrat in ga načeloma ni potrebno več ponavljati.