OČIŠČENJE OSEB

Na tej pod-strani predstavljamo OČIŠČENJE OSEB negativne energije in postavitev ZAŠČITE pred negativno energijo.


Stranka se z opravljanjem obreda očisti od negativne energije in pridobi zaščito pred negativno energijo. Negativno energijo lahko razumemo različno, številne kulture pa jo poimenujejo kot različne uroke, obsedenost z demoni, nevoščljivost, strah, obrekovanja in podobne negativne misli, besede in dejanja.


Prav tako se s tem obredom očisti t.i. karmični dolg, ki ga je stranka s svojim slabim ravnanjem nabrala v času tega ali katerega od prejšnjih življenj. V Vesolju namreč obstaja t.i. karma ali zakon pravičnosti. Vse kar storimo dobro se nam povrne z dobrim in seveda tudi vse kar storimo slabo se nam povrne s slabim. Matematično bi lahko to ponazorili s seštevanjem in odštevanjem. Karmični dolg je vse kar gre v negativno vrednost, in vse to moramo poravnati za tega ali katerega od naslednjih življenj. Duša je namreč večna in ta je poslana na Zemljo, materialni planet, da se uči. Seveda se ne more naučiti vsega za eno zemeljsko življenje, zato je sem poslana večkrat. In tekom teh življenj, ko se uči in deluje, s svojim negativnim ravnanjem ustvarja karmični dolg. Tega dolga se lahko duša osvobodi ravno z obredom očiščenja, ki ga izvaja zdravilka Tetyana.


Obred vključuje močno molitev ter uporabo zraka, vode in ognja, s čemer zdravilka Tetyana očisti stranko negativne energije in ji naredi zaščito pred negativno energijo.


Z obredom očiščenja in zaščite se na stranki izvaja naslednje:

- reševanje duše,

- očiščevanje karmičnega dolga,

- očiščenje genetskih povezav s sorodstvom,

- prečiščenje telesa z notranjimi organi vred,

- prečiščenje energetskih kanalov z odpiranjem čaker,

- izganjanje demonov, t.i. eksorcizem,

- odstranitev urokov in ostalih negativizmov, ki jih s svojimi misli, besedami in dejanji povzročajo drugi,

- postavljanje zaščite pred negativno energijo.

Celoten obred traja 6 zaporednih dni (ne vključujoč nedeljo) s po dvema izvajanjema vsak dan, kar znese skupaj 12 izvajanj. Eno izvajanje traja običajno od 20 do 40 minut.


Obred se izvaja od enkrat do večkrat za celotno življenje, odvisno od karmičnega dolga osebe.


Z zaključkom obreda se osebi uravna usoda in zaživi lepše življenje. Duša najde svoj mir.